Update

26 juli 2012


Dringend tijd voor een update na onze vijf weken lange zomervakantie in België.
Naar jaarlijkse gewoonte zijn we ook dit jaar weer naar onze eigen Belgische kust getrokken voor twee weken welverdiende vakantie, waar we lekker hebben kunnen bijpraten met familie en vrienden.
Het weer was niet al te best maar toch hebben we kunnen genieten van onze tijd daar.

Dit jaar is er weer Beaufort04, een cultureel evenement dat elke drie jaar wordt georganiseerd aan onze Belgische Kust, waar een selectie van kunstwerken wordt tentoongesteld in verschillende kustgemeentes.
Dit jaar hebben we ze niet allemaal bezocht, enkele foto's hieronder
De haan: Jeppe Hein 'Modified Social Benches
Wenduine: Marco Casagrande 'Sandworm'


 Poalo Grassino 'Cane'
Flo Kasearu 'Coast to Coast'
 Nick Ervinck
Verder hebben we wat gefietst, gewandeld,geluierd, lekker gegeten en genoten van de zonsondergangen met een lekker glaasje wijn erbij.
Na de zee, afspraak in de Ardennen voor het familieweekend, onze jaarlijkse bijeenkomst met de broers en zus van Bert en al hun aanhang.  Hoogtepunten van het weekend: familiequiz, baseball game, kubb, wandeling, mooie gedekte tafels;-) lekker eten en drinken, één dag stralend weer...
Bedankt Peter en Lie voor de organisatie dit jaar, volgend jaar zijn wij aan de beurt. Ik wil hier toch ook nog eventjes de ster van het weekend vermelden: Xannah, de 14-jarige Weimaraner van de familie die nog vlotjes 13 km kan wandelen.
 Ons 'koetshuis'
picknick tijdens onze wandeling
baseball
mooi gedekte tafels
Helaas was het na dit weekend alweer tijd voor Bert om terug te keren, wij konden nog van een extra weekje genieten, de kinderen hadden in die week tijd tekort, Charlotte is intussen 15 geworden, afspraken met vriendjes, dagje Bokrijk, cinema en stilletjes afscheid nemen van iedereen, dit jaar viel het afscheid zwaarder dan anders, ik kan hier maar één reden voor geven, namelijk dat we weer een fantastische tijd beleefd hebben in België.
verjaardagstaart voor Charlotte
 loopfietsen in Bokrijk!
dagje Bokrijk
Het nieuwe schooljaar is intussen gestart (25 juli), er zijn een honderdtal nieuwe studenten bijgekomen.
Cedric start in year 7(1ste middelbaar), Charlotte in Year 10 ( 4de middelbaar).

Maar op dit moment hebben ze belangrijker dingen om aan te denken, morgen mogen we onze pup afhalen, ze komt helemaal met het vliegtuig uit Melbourne!!
Een nieuw hoofdstuk uit ons leven, spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten