Pup in the house!


7 augustus 2012


Luca 9 weken

Luca is vandaag twee maanden geworden en haar eerste week bij ons is een feit. Wie had ooit gedacht dat we weer uit ons bed moesten 's nachts, mensen hadden ons al gewaarschuuwd maar ik dacht ach dat zal allemaal wel meevallen. Nu achteraf gezien is het best wel meegevallen, vier nachten heeft ze 'gehuild', we bleven volhoudend luisteren, maar op den duur begin je aan de buren te denken in onze wel heel stille suburb... afwisselend Bert en ik een nachtje op de zetel, vanaf de vijfde dag niks meer gehoord, of waren we te moe om iets te horen...

In elk geval Luca is een vrolijke meid, ze hangt graag aan broekspijpen en kauwt de hele dag op haar speeltjes of aan handen, op een paar ongelukjes na geeft ze al goed aan wanneer ze naar buiten wil. Zitten op commando lukt ook al aardig.

Wanneer ik weg ga, moet koken of poetsen moet ze in haar bench, probeer maar eens te dweilen met een speelse pup...

Charlotte en Cedric helpen wanneer ze kunnen, maar ik denk dat ze er stiekem naar uit kijken tot Luca wat ouder is... het brengt leven in huis! Hier in Australiƫ mogen pups pas naar buiten vanaf twaalf weken, voor die tijd zouden ze een virus kunnen oplopen dat dodelijk zou kunnen zijn, dus voorlopig nog geen uitstapjes naar het park.
Morgen start ze met haar eerste puppy klas bij de dierenarts, het is een cursus van vier weken, vooral bedoeld voor socialisatie en leren omgaan met andere honden.
Deze week stond dus helemaal in het teken van Luca!

fiere meid


1 opmerking:

  1. klinkt super...zeer mooie hond. Onze jongens kunnen niet wachten tot ze er ook een gaan krijgen ;-)
    Groetjes

    dirk & pascale

    BeantwoordenVerwijderen