Diploma

5 september 2012

Intussen is hier officieel de lente begonnen, traditioneel wordt dit gevierd met vaderdag op de eerste zondag van september, wij houden het bij onze juni-vaderdag. Alhoewel, van die lente is de laatste week niet zoveel te merken, veel regen en kou, gisteren storm en op veel plaatsen in Perth zag het wit van de hagel, voor het weekend voorspellen ze gelukkig beter en zonniger weer. Een goeie tijd om misschien nog eens een uitstap te maken naar Kings Park, waar stilaan al de wilde bloemen in bloei zouden moeten staan.

In onze tuin beginnen de fruitbomen ook aan hun bloesems, naast perziken en nectarines, zullen we dit jaar ook citroenen en limoenen kunnen oogsten.
bloesemtak van onze perzikboom


Vandaag is Luca drie maanden geworden, gisteren heeft ze haar diploma gekregen, ze is geslaagd voor de pre-puppyschool! :-)


dilpoma!

Vanaf nu kan het serieuzer werk beginnen. Er woont hier in Perth een mevrouw die zich bezighoudt met het trainen van Viszla's, we hebben al contact met haar gehad, maar ook zij raadt weer aan te wachten tot ze volledig gevaccineerd is... we zijn er bijna nog even geduld.
Heb geprobeerd om een paar foto's te nemen tijdens de les, maar mooi poseren was er natuurlijk niet bij, veel te druk met spelen. Luca is beste maatjes met Baci, een Lagotto, dit is een Italiaanse truffelhond, ze heeft wel smaak moet ik zeggen:-) gisteren werd ze voordurend geplaagd door Bella, de Duitse Herder, daar heeft ze het duidelijk niet voor. Het liep even uit de hand toen ze een hap kreeg van Bella, nu weten we dat ze ook kwaad kan worden en zich niet laat doen, na een snelle tussenkomst van de 'juffrouw' was ze weer vlug gekalmeerd.
meer geinteresseerd in speelgoed

Luca met Baci en Bella


Luca vandaag drie maanden

2 opmerkingen:

 1. Luca en team, proficiat met jullie diploma.
  Dikke kussen xxx vanuit de warme Cardijnstraat.
  Mamamie en Nonno.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een knappe Luca,en toffe foto's Anouk!
  Nu de lente er aankomt, zal hij nogal kunnen meegenieten, samen met jullie van de eerste lentezon in zijn leven, met zijn neus in de lucht om te ruiken naar die nieuwe lentegeuren!
  Je weet na de regen en storm komt de zonneschijn!
  Mooie bloesems fleuren jullie tuin op dat is heel chic!!
  Verder hopen wij dat de kids het goed doen in de school, zodat Cedric later ook ne knappe wagen kan aanschaffen om met jullie samen mooie uitstappen te maken he Anouk ,Bert enCharlotte!
  Groetjes van ons voor jullie allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen