Doktersbezoeken

28 september 2014

Het lijkt wel of ik tegenwoordig elke dag een doktersafspraak heb...
Charlotte haar knie is intussen beter, haar brace is eraf en ze mag nu al lichtjes fietsen en rustig zwemmen, met de 'pull buoy' dwz alleen met de armen.

Morgenvroeg starten we ermee, ik zeg we, ja ik ben ook al weer een tijdje terug aan het zwemmen. Gezellig, een activiteit met zoon en dochter!

Intussen met Cedric al een paar keer bij de dokter geweest voor zijn aanhoudende rugpijn, uiteindelijk na MRI en verder onderzoek niks ernstig, zijn botten groeien sneller dan zijn spieren, dat zorgt voor stijve spieren vooral zijn hamsterings, gelukkig is dit op te lossen met de juist kinesitherapie, twee keer per week en vooral thuis veel oefeningen doen.

En dan is er nog Luca die vorige week een ongevaarlijk gezwelletje heeft laten wegnemen, vrijdagmiddag mochten de draadjes er weer uit.  Vrijdagavond stond ik alweer bij de dierenarts omdat de wonde terug open gegaan was, gelukkig hebben ze het kunnen lijmen en moest ze niet terug onder narcose, want om eerlijk te zijn, ik schrok toch wel even van de rekening:1059 AUS!!  Gelukkig hebben we een goeie verzekering voor haar afgesloten en wordt het grootste deel terugbetaald.


Dan was er op vrijdag ook nog de jaarlijkse sportdag op school waar Cedric voor het derde opeenvolgend jaar 'Champion Boy' van zijn jaar geworden is!  Mooie afsluiter van de eerste schoolterm. Tijd voor een weekje vakantie!year 9

alle champion boys and girls


Geen opmerkingen:

Een reactie posten