Aprilse grillen

4 april 2013

Terwijl het in België maar niet warmer wil worden is het hier deze week terug zomer, de hele week weer temperaturen boven de 30 graden!  Het is dan ook al heel lang geleden dat de maand april warmer was dan maart, zo zie je maar overal ter wereld staat het weer op z'n kop...ons hoor je niet klagen.
Intussen zijn de kinderen weer naar school en zit de laatste vakantie voor dit schooljaar erop.
Wij hebben tijdens de vakantie kunnen genieten van extra zomer.

Een dagje aan de Swan River, eens iets anders dan het strand, hier zijn geen golven, wat het zwemmen iets makkelijker maakt voor Luca.
 Charlotte heeft intussen haar IRB (Inflatable Rescue Boat) examen gedaan en is geslaagd!
De laatste zondag van maart was meteen ook de laatste surf life saving van het seizoen, Cedric heeft de trofee 'Champion Boy' van de Black Caps gekregen voor zijn sportieve prestaties gedurende het seizoen. Hier met zijn beste vriend Ryan.
Zijn vriend is een paar weken geleden naar een andere school gegaan, deze school organiseerde tijdens de vakantie een openluchtconcert.  Een mix van klassieke en moderne stukken.
Symfony By The Lake concert

Bert, Charlotte en Cedric zijn vorige zaterdag naar de de voetbalmatch Perth-Adelaide gaan kijken, met winst voor Adelaide.

trofee van Cedric

laatste patrol voor Charlotte

2 opmerkingen:

 1. Er zit echt veel beweging in jullie oogappels Anouk,gewoon prachtig wat zij presteren in het verre Perth,om fier op te zijn!!
  Hier lopen wij heel de tijd met een super frisse neus,maar één ding weten wij hier zeker ,het gaat beter worden, en dan laten wij het dadelijk weten van uit de Cardijnstraat hoor!
  Bert zal zeker weer terug begonnen zijn met werken,wij wensen hem alle moed toe met het warme weer bij julliehe!
  Blijf schrijven en foto's maken he Anouk, daar kunnen wij van genieten hoor!
  Nanouchka is terug van studiereis Sri lanka,ze gaat de foto's op stick zetten voor ons omdat het teveel is om op Face book te plaatsen,het was heel goed verlopen allemaal!
  De groetjes nog van ons allemaal uit Mol en Veerle! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dirk en Pascale6 april 2013 om 18:26

  We gaan zeker niet klagen over het weer hier ;-)
  Proficiat aan de kids... nu kunnen we veilig zwemmen in de Perth area
  Tot binnenkort

  BeantwoordenVerwijderen