Bruce Springsteen

5 maart 2014

Onze laatste dag en eigenlijk de aanleiding van ons weekend naar Melbourne stond helemaal in het teken van het Bruce Springteen concert, die momenteel door Australië en Nieuw-Zeeland toert.


Lang geleden ergens in augustus 2013 werd er aangekondigd dat hij twee keer zou optreden in Perth...aangezien ik grote fan ben en hem nog nooit live aan het werk heb gezien leek ons dit een concert om naar uit te kijken, helaas hadden we voor de Perth shows geen tickets kunnen bemachtigen, wél voor zijn tweede Melbourne concert en aangezien we nog niet in Melbourne waren geweest zagen we dit helmaal zitten, twee vliegen in één klap:-) laat het dan toevallig ook nog eens Valentijn weekend zijn :-)))

Het werd een ongelooflijk concert in Melbourne Park, we stonden in de front zone, heel dichtbij...en het was volle maan.  Bijna vier uur lang wist hij het beste van zichzelf te geven, samen met zijn fantastische band. Lees hier het volledige verslag van zijn tweede show in Melbourne, het was nog lang nagenieten in het vliegtuig op de terugweg naar Perth.

1 opmerking:

  1. Mooi foto Bert. Spijtig dat het geluid op mijn computer niet marcheerde...
    Lentegroet uit Mol.

    BeantwoordenVerwijderen