Dertien

23 mei 2014

Nummer 13, altijd al het geluksnummer van Charlotte geweest. Ze was dan ook content dat 'haar' nummer nog beschikbaar was bij het uitdelen van de uniformen aan het begin van het voetbalseizoen half april.
Maar of het haar echt geluk gebracht heeft dit keer...
Zoals jullie misschien nog wel weten heeft ze negen maanden geleden een operatie gehad aan haar knie, na voldoende kiné was ze voorzichtig terug beginnen trainen en spelen, weliswaar geen volledige matchen wel 20 minuten per speelhelft.
Het gebeurde al in haar eerste match, net op het einde zakte ze weer door haar knie, eerst dacht de dokter dat het niet zo erg was, maar 100% gerust waren we er toch niet in, na een nieuwe MRI is gebleken dat haar kruisband terug gescheurd is en dat een nieuwe operatie nodig zal zijn, ze staat voorlopig gepland eind juli als we weer terug zijn uit België.


 Blijkbaar gebeurt het soms in 5% van de gevallen dat de nieuwe kruisband het laat afweten, dikke, brute pech voor Charlotte, het voetbalseizoen is spijtig genoeg gedaan voor haar.  Gelukkig zijn we binnen twee weken terug in België en kunnen de zinnen wat verzet worden om daar naar uit te kijken

2 opmerkingen:

  1. potverdorie Schanul! Als het alleen het knietje is dat wat zwak is... We zullen dat eens goed soigneren als jullie terug zijn in Bel! Misschien een beetje wandelen met de pup ?!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ouch, dat is minder. Verwen haar maar goed in Belgie. Geniet alleszins van jullie vakantie. Wij gaan dapper de winter tegemoet ;-)
    PS pup in Belgie?

    BeantwoordenVerwijderen