Aftellen

18 mei 2015

Aftellen krijgt hier de laatste dagen meer dan één betekenis...
Charlotte telt af naar het einde van haar IB examens, wij allemaal tellen af naar de komst van Bert woensdag, maar anderzijds kijken we niet uit naar 9 juni, onze definitieve vertrekdatum.

Charlotte is bijna klaar, nog twee dagen te gaan en de welverdiende lange vakantie kan beginnen met alvast één datum om naar uit te kijken: 6 juli, de dag dat de IB resultaten bekend gemaakt worden.
Voor Cedric moet het allemaal nog beginnen vanaf 25 mei en dit voor een weekje.

Ons huis begint intussen ook al flink hol te klinken.  Ik ben al een tijdje bezig met spullen te verkopen. Een groot voordeel van veel verhuizen is dat je om de zoveel jaar eens goed opruimt en al het overbodige eruit gooit, dat schept orde, ook in het hoofd;-)
Luca weet het allemaal niet zo goed meer, haar favoriete blauwe salon is weg, deze heeft ze dan maar omgeruild voor een stoel, wel niet zo comfortabel maar wel blauw.
Zo heeft Jetpets, de firma die haar gaat overvliegen, vorige week ook haar reisbench gebracht om er alvast aan te wennen.
de living wordt leger

salon opgehaald
1 opmerking:

 1. Drie jaar terug was bij ons het aftellen begonnen voor onze oversteek van België naar Australië.
  Drie jaar terug leerden we jullie via G'day Australia kennen.
  Na wat heen-en-weer mailen spraken we, ergens tijdens de Belgische zomer van 2012, af in De Haan ... jullie verwelkomden ons met open armen, gaven ons massa's nuttige tips en introduceerden ons de spagbol met spiegelei ;-).
  Een keer in Australië zagen we mekaar geregeld, bij een bezoekje aan Ikea hoorde gegarandeerd de uitspraak : "springen we een keertje binnen bij Anouk & Bert ?"
  Anouk, Bert, Charlotte & Cedric, jullie zijn supertoffe mensen en we zijn zooooo blij dat we jullie hebben leren kennen.
  Het aller-, aller-, allerbeste met het nieuwe hoofdstuk van jullie avontuur ... we zullen jullie missen.

  De Manduranezen

  BeantwoordenVerwijderen