Even in België

16 december 2011

Na een toch wel heel lange reis weer veilig geland in België, de reis is goed verlopen. Als laatste vlucht geland in Zaventem waar alles al gesloten was, inclusief het kantoor waar we de auto konden afhalen...daar sta je dan na een reis van 28 uur! Gelukkig stonden mijn ouders er en was er nog een kantoor van de concurrentie open, die nog een auto vrij hadden.
Eenmaal thuisgekomen zo vlug mogelijk proberen in te slapen, onze nacht was eigenlijk al voorbij, daar het in Perth alweer tijd was om op te staan. Zo gaat het al een paar dagen, rond een uur of drie wakker en 's avonds blij zijn dat we acht uur halen. Lang leve de nachtradio!
De sneeuw laat nog even op zich wachten, voorlopig alleen nog maar regen en wind. Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we de kerstboom gezet en brandt de haard.
De namen voor de kerstcadeau's zijn getrokken, kerstshopping kan beginnen!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Anouk, Bert en Kids, dat was een lange reis, ik hoop dat jullie veel sneeuw krijgen dan hebben wij dat ook. We hebben in Febr. 2012 geboekt voor Two Wells, dan vliegen we van Amsterdam-Kuala Lupor, daar landen we om 06.30 en vliegen dan rond 23.00 uur verder naar Adelaide aus. ook bijna 29 uur. Ik wens jullie allemaal in mooie vacantie toe. Groeten aan Papa,Mama en Bomma.
  Pierre en Aline.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Anouk en co,

  Alvast fijne feestdagen en hopelijk zien we elkaar nog eventjes voor jullie vertrekken :-)

  Tot vlug

  Herman,Hilde & kids

  BeantwoordenVerwijderen