De zee

13 augustus 2013

Omdat wij druk bezig waren met onze verhuis stuurden we alvast de kinderen met de trein naar zee, waar ze goed werden opgevangen door mijn ouders die er al waren.  Een week met vier tieners bracht zeker leven in de brouwerij!
Samen met neef Nicolas en vriendin Sarah namen ze vanuit Mol de trein naar Blankenberge om vandaar met de tram naar De Haan te rijden.
Er stond elke dag wel iets op hun programma, chillen op het strand en bijpraten over het afgelopen jaar, met de tandem naar Oostende, een dagje naar Plopsaland, en wat kennis op doen op de bank bij Einstein.

Uiteindelijk konden wij ook afzakken naar zee, waar we samen een paar verjaardagen gevierd hebben. Bert is met de kinderen een dagje naar Werchter afgezakt wat ze natuurlijk geweldig vonden, Bert iets minder, wij kennen hoe langer hoe minder van de muziek van tegenwoordig:-)
Maar de belangrijkste verjaardag van de vakantie was die van Charlotte, zij is in juli zestien geworden!
Hier in Australië kan ze vanaf nu al voor haar rijbewijs gaan.
meisje van 16!
Elk jaar als we aan zee zijn proberen we ook een aantal vrienden terug te zien, dit jaar zijn we met een paar families weer samengekomen voor onze jaarlijkse India-reünie.
De zee was zoals elk jaar weer genieten!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten