Nieuwe surfplank

31 december 2013


Cedric is de laatste tijd helemaal in de ban van surfen. Een 'echte' surfplank was dus het gedroomde kerstcadeau, ik moet zeggen, ik heb nog nooit iemand zo blij gezien met zijn cadeau, de tranen stonden in zijn ogen...en ook in die van ons:-)
Wat wij niet wisten toen we die plank gingen kopen was dat er nog allerhande accessoires bijhoren...een rek voor op de fiets, een draagzak, een legrope en wax, die men op de plank smeert om niet uit te schuiven en nu komt het...er bestaat hiervoor maar één soort wax en dat is Mr.Zog'sSexWax.
We dachten eerst dat dit een grap was...het is duidelijk dat wij nog niet mee zijn in het surfjargon.Zijn surfkamp was dus een groot succes met de nieuwe plank.
Het is natuurlijk wel iets moeilijker, ze is veel kleiner dan diegene waarmee ze leren surfen.Spanning ook verzekerd dit keer, een helikopter die blijft rondcirkelen is nooit een goed teken, de beelden zijn een beetje wazig want de schrik zat er bij mij wel degelijk in dit keer. Enkele seconden later ging het sharkalarm af,  iedereen uit het water en strand gesloten voor een uur. We hebben ze niet kunnen zien, maar ze is wel heel dichtbij gekomen.

wachten tot het strand terug open gaat
1 opmerking:

  1. die blijven precies nog allemaal rustig in 't water dobberen …. :-)

    BeantwoordenVerwijderen