Tweede redder in de familie

9 december 2013

Vanaf vandaag zijn de stranden hier in Perth er weer wat veiliger op geworden. Cedric heeft namelijk ook zijn reddersdiploma behaald, na Charlotte kan hij vanaf nu ook mee patrouilleren op het strand.

Veel uitslapen was er niet bij voor ons bezoek uit BelgiĆ«, om 7.45u werd Cedric, met de nodige supporters, al op het strand verwacht voor zijn buiten testen,  een run-swim-run, een tube- en board rescue.

Vooraleer er kon gestart worden met de proeven, moesten de boeien gelegd worden, vandaag was Cedric aan de beurt.

leggen van de boeien

 Terwijl Cedric op de achtergrond( groene trui) zijn signalen oefent kijken de supporters toe en zagen dat het goed was, genietend van de kleinzoon, strand en zee, denk er even bij dat het voor hen midden van de nacht was...volgens mij toch de beste remedie om zo snel mogelijk over de jet lag heen te komen.
Meteen ook kennisgemaakt met de 'Aussie Salute' lees: het wegmeppen van de vliegen, die deze tijd van het jaar heel actief zijn, ik moet toegeven het is een pest, ofwel mep je erop los of draag je een netje voor het gezicht ofwel korte pijn en slik je ze gewoon door...nog even en ze verdwijnen vanzelf.

Daarna was het tijd voor de testen...allemaal geslaagd!


Als afsluiter van de voormiddag werden de uniformen uitgereikt

Nog even nagenieten van het prachtige uitzicht op de Indische oceaan1 opmerking:

  1. Een dikke proficiat aan Cedric voor het behalen van z'n reddersdiploma. Well done mate !

    BeantwoordenVerwijderen