Warme kerstdagen

30 december 2013

Mijn ouders zijn nu bijna drie weken op Australische bodem en helemaal gesetteld.
Binnenvallen bij een gezin dat elke morgen al vroeg uit de veren is of het nu voor school of de zwemtraining, het surfkamp of Luca is, het vraagt wel een beetje aanpassing in het begin:-)
Maar ik blijf volhouden, het zijn de mooiste uren van de dag.  Het is nog lekker fris en de uv is nog niet té hoog. Deze dagen is de uv-index extreem, zo'n 14, zelfs ons mama zet een hoedje en een bril op:-)

Ze hebben vooral onze buurt verkend, soms al eens verloren gelopen,de bus genomen, gefietst, wat best wel pittig is hier in Perth en natuurlijk veel gewandeld, wij wonen op wandelafstand van het strand, dus hebben ze zichzelf beloofd om elke dag naar zee te wandelen.

op verkenning langs de Swan River
Fietstocht naar Hillary's
op het kleinste verzet
wandeling in Lake Gwellup


bird watching in Lake Gwellup


 Kerstavond hebben we thuis gevierd en zelf gekookt. Het hoofdgerecht was een kalkoenrollade met champignonsaus klaargemaakt op de barbie, witloof, boontjes en zelfgemaakte kroketten. Een hele opdracht zonder de 'Miel Croquette' :-) We kozen voor twee desserts en gelukkig maar, want mijn panna cotta met frambozen was een beetje beton geworden, gelukkig heeft de dame blanche alles goed gemaakt:-)

met de spuitzak!
Moeten er nog cadeautjes zijn?
Is het omdat we zo ver weg wonen dat we extra verwend worden, een hele koffer vol pakjes uit België

Het leukste aan pakjes is het uitpakken natuurlijk!  Bedankt alle kerstmannen in België!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten