Prom

 maart 2012


Afgelopen zaterdag was het 'prom night', het is een formele dansavond georganiseerd voor de laatstejaars studenten. Het wordt vooral in USA en Canada gevierd. Eigenlijk vieren ze op die dag de laatste 100 dagen van het hoger middelbaar, bij ons beter bekend als 'Chrysostomos' of het 100-dagen feest. Zo heeft elk land zijn eigen unieke tradities.

Omdat ISWA een kleine school is, werd de volledige high school uitgenodigd, kwestie van de zaal wat te vullen, alles samen zo'n 60-tal studenten.
Er zijn een paar stressvolle weken aan vooraf gegaan :-) voor sommige dan toch. Charlotte bleef hier heel rustig bij, een mooi zwart jurkje, een nieuw paar schoenen, wat accessoires meer moest dat niet zijn, ze wilde zelfs niet naar de kapper. Ik vind dit ook maar goed zo, haar laatste jaar komt wel weer.
Hieronder een paar foto's getrokken in Scarborough beach, waar het event plaatsvond in het Rendez-Vous hotel vlakbij het strand.
Wij hebben intussen met een paar families in een visrestaurant gegeten. Om elf uur was het feest gedaan, volgens Charlotte een gezellige avond met lekker eten en heel veel gedanst.

Detail: Charlotte is de enige die geen hoge hakken draagt en nog is ze bij één van de grootste:-) 
Hilarisch om te zien waar die hakken met die meisjes naartoe gingen.
grade 9 meisjes
grade 9 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten