Spring Break

Vandaag de laatste dag school voor een weekje lentevakantie. Ja jullie lezen het goed, de seizoenen onder de evenaar zijn net omgekeerd dan die in het noordelijk halfrond, we hebben net de 'winter' achter de rug, die trouwens heel aangenaam was, de lente is in aantocht om vervolgens tegen december in volle zomerseizoen te zitten. Zo zijn er nog van die dingen die raar in de oren klinken als je net nieuw bent.
Toen we bv op huizenjacht waren was een terras gericht op de noordkant toch wel een must...of deze kant van het huis heeft de afkoelende zuidenwind in de zomer:-)
We hebben niet echt plannen, Bert heeft geen vakantie.  Ik denk dat ik met de kinderen een paar dagtrips ga maken.  Het is ook niet zo dat je persé weg moet uit Perth, voorlopig is hier nog genoeg te doen en te ontdekken en de omgeving is prachtig.

Ik moet zeggen de vakantie is hier al goed begonnen, mijn auto is pas zes dagen nieuw en misschien raden jullie het al...bij het achteruitrijden stond daar ineens een brievenbus die ik niet gezien had...het gevolg laat zich al raden..een dikke bluts met kosten..nee ik heb geen chauffeur meer en geen sensoren die beginnen te piepen bij het achteruitrijden, maar dat mag natuurlijk geen excuus zijn:-)

Het grappige is, bij het uitkiezen van de auto was er de optie om een achteruitkijkspiegel te nemen met camera, niks voor mij al die snufjes, doe maar gewoon, was ook goedkoper:-)
Tja, wie niet luisteren wil...
Gelukkig was dit maar een brievenbus er zijn ergere dingen.

9 opmerkingen:

 1. Oepsie, Anouk! Hopelijk liep jouw verzekering al?
  Super leuke blog trouwens, je bent een echt schrijftalent!
  We hebben jullie gisteren weer gemist... Duvelfeestje gehad.
  Knuffels,
  Sofie x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie(jij en je zus)kunnen alle twee evengoed
  achteruit rijden met een nieuwe auto. Je zus tegen een paaltje en jij tegen de local brievenbus.
  Kuskes,
  Mama en Papa.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey zussie,

  It runs in the family !!! Maar er zijn inderdaad ergere dingen, snel vergeten en genieten van een weekje vakantie met de kids!! Zon, zee ,strand,....xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Anouk, Bert, Charlotte en Cedric,
  Wij zijn héél blij dat wij jullie kunnen zien en lezen aan de andere kant van de wereld. Wél een beetje jaloers dat jullie aan de lente beginnen en wij aan de sombere herfstmaanden.
  En brievenbussen zijn er natuurlijk genoeg maar ik zou toch op iets anders beginnen te jagen! Maar er zijn idd ergere dingen.
  Wij hopen ook nog dat op school alles volgens plan verloopt...
  Groetjes én knuffels uit Mol

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Frans Kokkelenberg2 oktober 2011 om 23:44

  Dag tegenvoeters,

  Mooie blog nu kunnen we jullie avonturen op de voet volgen; de herfst is hier goed gestart we hebben het genoegen van een Indian summer te genieten de laatste 5 dagen steeds rond de 25 graden en volle bak zon. Groetjes van Sooi en Isabelle.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo,

  Mijn moeder (Aline) stuurde mij de link naar jullie blog.
  Leuk!
  Het zal jullie vast goed bevallen hier in Australie.

  Groeten,

  Danny Ruijschop
  Two Wells
  South Australia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Anouk,

  Je hebt de auto goed ingewijd! Heb ik ook al eens gedaan. Brengt geluk hoor! De eerste deuk of kras doet altijd het meeste pijn.
  Leuk te lezen hoe het jullie vergaat!
  Groetjes, Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pierre Ruijschop
  Hoi Anouk, Bert, Charlotte en Cedric, jullie hebben het daat goed getroffen in dat verre Aussie. Het wordt nu zomer en een Kerst zonder sneeuw is ook heel leuk. De blog vind ik heel goed, ik zal hem blijven volgen.
  Groeten van Pierre en Aline.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hey Anouk, bij het lezen van je auto-verhaal moet ik spontaan aan Ramlal denken en glimlachen :-)
  Marleen

  BeantwoordenVerwijderen