Athletics Carnival

Vorige week was er op een school een fun sportdag, dinsdag voor Cedric, woensdag voor Charlotte. Het woord zegt het al zelf 'fun', niet echt competitief. Vier groepen van verschillende leeftijden maar met elk hun kleur, namen het tegen elkaar op, verspringen, kogelstoten, discus, speerwerpen en sprints. Jullie mogen één keer raden in welke team ze zaten:-). Ik heb spijtig genoeg geen foto's kunnen maken omdat ik heb meegeholpen met opmeten en lintjes uitdelen:-)Cedric

Charlotte
Waar ik wel een foto van heb zijn bovenstaande certificaten. Ben natuurlijk een heel fiere mama!
Deed nog eens deugd om eens een beetje actie te zien. Spijtig genoeg wordt er op school niet zoveel aan sport gedaan, het wordt ook niet echt gestimuleerd. Eén van de redenen is dat de school geen geschikte faciliteiten heeft. Wij zijn in Delhi natuurlijk verwend geweest, daar werd sport wél serieus genomen en maakte het deel uit van het curriculum. Op dat punt vind ik de school geen internationaal karakter hebben.  Er zijn natuurlijk genoeg mogelijkheden om buiten de school een sportclub te zoeken, maar dan moet je één sport kiezen en het hele jaar ervoor gaan. Het was nu net zo leuk om een beetje afwisseling te hebben zodat het niet te saai wordt. Maar goed, we zijn hier nog niet zo lang en misschien moet ik wat geduldiger zijn en vooral niet teveel pushen:-)
Voorlopig heeft Cedric twee maal per week zwemles en gaat Charlotte sinds vorige week één keer in de week joggen met vriendinnen 'Operation Bikini' noemen ze het zelf;-)

3 opmerkingen:

 1. Dikke kussen van een fiere tante !!! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mamie en Nonno zijn natuurlijk ook heel trots.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onze felicitaties voor de behaalde certificaten!
  Sport voelt altijd goed aan en houdt (bijna) iedereen jong!
  Knuffels uit de 14...

  BeantwoordenVerwijderen