Hittegolf

24 januari 2012


Eind januari en Perth bereidt zich voor op de eerste hittegolf van de zomer, deze week worden er temperaturen verwacht van 40°C en hoger! Het zou 47 jaar geleden zijn...
Tot nu toe was de zomer zeer aangenaam, ben eens benieuwd hoe die hitte hier zal aanvoelen.
Terwijl de Australische scholen nog steeds vakantie hebben is de Internationale school weer van start gegaan en zitten we weer volop in het ritme. Wat is er beter om de hitte te bestrijden dan surfen om half zeven 's morgens...gisteren zijn op Trigg beach de surflessen weer begonnen. Charlotte en Cedric hadden er wel zin in, alleen een beetje pech met de golven, het was laagtij en de golven waren 'choppy' :-) Ik ben nog niet goed thuis in het surf-jargon, m.a.w. het was niet goed om te surfen.
Deze week ook een belangrijke dag voor de Aussies, op 26 januari vieren zij 'Australia Day'. Naar het schijnt zou er dan een fantastisch vuurwerk te zien zijn in de stad,  tweede beste na dat van Sydney, we gaan in elk geval kijken, dus later meer daarover.

Net de wedstrijd tussen Clijsters en Wozniacki gezien, na de triller van zondag, heeft Kim zich geplaatst voor de halve finales op de Australian Open donderdag, waar ze tegen Azarenka uitkomt, go for it Kim!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten