Huizenjacht

Perth is dus gelegen aan de Swan River die de stad in twee verdeelt, het centrum (CBD) en waar Bert's  kantoor is, ligt ten noorden van de stad. Rond het centrum liggen woonwijken, de zogenaamde 'suburbs'.


De meeste van die suburbs zijn heel mooi aangelegd met veel groen en op elke hoek van de straat is er wel een parkje.  Ze zijn ook allemaal voorzien van hun supermarkt, bank, bakker, slager,....heel georganiseerd, maar zooo handig en tijdbesparend.Wij zochten ook iets ten noorden van CBD omdat de school hier gelegen is.We hadden in België al veel gezocht via internet en al afspraken geregeld voor de tweede dag. In totaal over twee dagen gespreid hebben we zo'n 6-tal huizen gezien.
 We wilde dit keer vlak bij school wonen, het is de bedoeling dat de kinderen naar school fietsen... Het is ons dan ook vrij snel gelukt om iets mooi te vinden, het is een nieuw huis, heel modern met een kleine tuin, ideaal gelegen op drie minuten rijden van school en op minder dan een kilometer wandelafstand van de zee.  Ook voor Bert is het een kwartier rijden, wat een verschil met Delhi!

Meer foto's volgen als we wat meer gesetteld zijn, als de container uitgepakt is en als onze nieuwe spullen geleverd worden. Rarara, wat heeft geen water nodig, ziet altijd groen en hoeft niet afgereden te worden?

1 opmerking: