juni-juli 2011 België

Onze hele vakantie in België stond in het teken van Australië. Hoe kan het ook anders. Er werd over niks ander meer gepraat:-) Ook onze jaarlijkse vakantieplannen kwamen in het gedrang, we hadden namelijk de laatste week van juni en eerste week van juli een vakantie geboekt aan de Belgische kust, zouden we nog kunnen gaan, zou ik voldoende hersteld zijn na een kleine ingreep die al een tijdje gepland stond en niet meer uit te stellen viel? Allemaal vragen.
Normaal gezien zou de school in Qatar pas in september starten, in Perth begon het nieuwe schooljaar al op 27 juli, reken daarbij nog eens een week jetlag en al vlug werd onze vertrekdatum rond 15 juli gepland.

Gelukkig hebben we niks moeten afzeggen en konden onze plannen doorgaan. Naar zee gaan doet altijd zoveel deugd als je uit India komt, het is er rond die periode zeer heet, een zeer droge hitte met temperaturen die wel tot 45 graden kunnen oplopen, dan ben je blij dat je al eens aan onze kust kan uitwaaien, zelfs wanneer het fris is en/of regent. Het mag wel niet te lang duren hé.  Ook de jaarlijkse reunie van de familie Ariën kon gewoon doorgaan, spijtig genoeg heb ik dit jaar moeten missen, volgend jaar ben ik weer van de partij. Bert en de kinderen genoten van de stevige wandelingen en de lekkernijen ter plaatse. Deze reunie is een 10-tal jaar geleden gestart op initiatief van Anne, de zus van Bert.  Een heel leuke manier om broers,zus, schoonzussen, schoonbroers, neven en nichten nog eens te zien en bij te praten. Vaak schiet er weinig tijd over om iedereen apart te bezoeken. Bij mij in de familie zijn er tijdens juni en juli wel een paar verjaardagen te vieren, mijn pa, Charlotte, Nonna, Dominique, mijn zus, Nicolas en ikzelf. We zijn lekker Italiaans gaan eten met de hele familie, dit was ook een mooie gelegenheid om afscheid te nemen, want 16 juli kwam steeds dichter bij. Tijd om koffers te pakken. Perth here we come!

3 opmerkingen:

  1. Hey Zus ! Proficiat met je supermooie blog ! dikke kussen van ons xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een fantastische blog Anouk.Doe zo verder want het is al goed gelukt.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen