Junior triatlon

13 november 2011

Vanmorgen heeft Cedric meegedaan met een junior triatlon, georganiseerd door de City of Cambridge, dat is de buurt waarin wij wonen. Registratie 7 AM!
Het was een triatlon in teamverband, elk team bestaat uit een zwemmer, een fietser en een loper. Bedoeling achter deze vorm van triatlon is kinderen aanmoedigen aan sport te doen in teamverband. Hun team maakte deel uit van het 'all boys' team, waar Cedric het zwemmen voor zijn rekening nam. Spijtig genoeg waren ze niet bij de eerste drie, maar ze hadden veel plezier!

Team 47 all boys

zwemgedeelte


Terwijl Cedric zwom was Charlotte bij de surf rescue, die Cedric deze week gemist heeft, maar je kan niet overal zijn hé. Gelukkig zijn de afstanden hier te verwaarlozen en hebben we nog een beetje van Charlotte kunnen zien, naar't schijnt heeft er vandaag een zeehond tussen hen gezwommen...zolang hij maar geen rugvin heeft.


1 opmerking:

  1. Hoi Anouk, als ik dat zo bekijk, dan hebben de kinderen het Paradijs daar in Aussy gevonden bijna altijd mooi weer. Hier is het 4-7 graden en potdicht met mist. Groeten van Aline en Pierre

    BeantwoordenVerwijderen