SLSC

20 november 2011

De zomer is stilaan begonnen, dat mag ook wel, normaal gezien zou het al veel warmer moeten zijn, maar zoals overal ter wereld verandert het weer hier ook. Mensen die hier al lang wonen beweren dat het normaal veel warmer is in november... Vanmorgen alweer week drie SLSC. Ik heb echt de indruk dat de tijd hier vliegt. Best aangenaam weer vandaag, dus bijna geen golven.


Deze week zijn er een paar spelers van het Western Force Rugby team training komen geven. Voor de meeste leden was dit een unieke kans om hun favoriete spelers in levende lijve te ontmoeten.  Wij zijn spijtig genoeg nog niet genoeg ingeburgerd om ons in te leven in het rugby wereldje, dat samen met cricket de meest populaire sport is. Na een stevige opwarming, wat had je anders verwacht van zo'n kerels, was het run-swim-run, gevolgd door cursus ' mensen redden' zie foto hieronder.


Run-swim-run


prachtige golf!

Cedric had het vandaag een beetje moeilijker, zoals ik als zei waren er niet zoveel golven, maar diegene die er waren mochten er zijn!

het zwemmen gaat nog goed

alles onder controle

door de golf duiken

niks aan de hand

Op de foto hieronder lijkt Cedric rustig te dobberen, samen met één van de rugby spelers, maar hij ziet de golf achter hem niet aankomen. Niet zo goed te zien op foto, maar het is een hoge! Wij aan de kant vinden het spannend...heel spannend!


Hij verdwijnt even uit zicht...het duurde mij iets te lang... zijn board werd naar de kant gekatapulteerd en af en toe zag je een been of arm bovenkomen...of  niks.


Gelukkig, daar was hij weer, toch een beetje ondersteboven van het hele gebeuren. Zijn voet deed een beetje pijn, maar na een tijdje op het strand was het voorval snel vergeten, héhé.


Cedric and his mate 'Footie' player
Shark patrol met op achtergrond mooi uitzicht op Rottnest Island

weer relaxen na' spannende' ochtend

2 opmerkingen:

 1. Hoi Anouk, jammer dat Cedric die mooie golf niet heeft kunnen pakken, want dat was een geweldige ervaring voor hem geweest.
  Groeten van Aline en Pierre

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Anouk,
  met zo'n "mate Footie player" zou ik mezelf toch ook in zee wagen zenne, ipv op het strand te blijven zitten.... Ziet er allemaal goed uit daar downunder he! Fijn te zien dat Charlotte haar sportieve bezigheden kan verderzetten en Cedric ook! Enjoy!
  Dianne

  BeantwoordenVerwijderen